Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Samsung εργάζεται σε smartphone με pop-up camera

*
Η Samsung ετοιμάζει ένα νέο smartphone με pop-up camera. Κάτι τέτοιο σημειώνει τόσο ο γνωστός leaker @OnLeaks, όσο και το Pigtou https://pigtou.com/blogs/android/exclusive-samsung-galaxy-with-pop-up-camera?sscid=41k4_s0bwh&. Η συσκευή θυμίζει την σειρά Samsung Galaxy A, θα έχει pop-up μπροστινή κάμερα (για να αποφύγει το όποιας μορφής notch) και ο χρήστης θα πρέπει να δίνει σχετική εντολή για να την ενεργοποιεί. Κατόπιν αυτής της απόφασης, είναι ξεκάθαρο ότι η μπροστινή οθόνη θα παραμένει «καθαρή» και διαθέσιμη για display σε όλο το μήκος και πλάτος της.



Περισσότερες πληροφορίες για το smartphone δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ενώ στο πίσω μέρος φαίνεται ένα τριπλό camera setup. Μένει πλέον να δούμε πότε θα ανακοινωθεί επίσημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*